Запрошуємо в майбутнє з командою FreeGen Group

14

Мене звати Людмила, хочу запропонувати для Вашого міста (отеля) до Новорічних свят або тематичних вечірок новий інноваційний тренд - віртуальний музей чи селфі парк в смартфоні.

Наша команда   FreeGen Group більш ніж  5 років оцифровує туризм і спорт України та світу. Наразі раді презентувати новітню технологію створення віртуальних музеїв та селфі парків у вашому регіоні.  3Д об'єкти  доповненої реальності  можуть розміщуватись  у популярних серед мешканців місцях та супроводжуватись аудіогідами чи різноманітними вікторинами та квестами.  Віртуальні музеї чи селфі парки можуть бути різних тематик від історично - культурних, знаменитих особистостей  типу Музей мадам Тюссо чи розважальні, дитячі, герої коміксів, парк Динозаврів, та інші.  

https://www.youtube.com/watch?v=p0ABmQEG9Qc&t=26s

 Вже на ці вихідні пропонуємо скористатися вашим мешканцям на події Хелловін, безкоштовним селфі парком на FreeGen Game та зробити вікент більш яскравим з віртуальними героями. 

https://www.youtube.com/watch?v=6-6KBj6MfdM

Наближаються Новорічні свята, тож пропонуємо Вам підготувати  для вашого міста новорічний селфі парк  з квест маршрутом  у смартфоні для вашого міста на площі центральної ялинки, що будуть розважать мешканців  усі новорічні свята без залучення будь-якого персоналу та організації все в автоматичному режимі, що дуже важливо, та може стати знахідкою під час локдауну.

https://www.youtube.com/watch?v=P3qRyv1Nu8E

Новорічна пропозиція для міста 19 000 гривень.

Порадуйте мешканців свого міста. 

Ми співпрацюємо з містами України та світу. Наразі на платформі MixSport.pro та FreeGen Group пройшли базовий етап оцифрування міст та регіонів: 

Оцифровка НОВОЇ ОДЕСИ: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство

Оцифровка КИЄВА: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство з Деснянської РДА

Оцифровка СЛАВУТИЧА: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство

Оцифровка Обухівський район: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство 

Оцифровка УКРАЇНКИ: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство 

Оцифровка ХАРКОВА: Підписано меморандум про співпрацю і партнерство 

Підписано меморандум про співпрацю і партнерство з Коростень.

Перелік платформ та проєктів групи компаній FreeGen Group для ознайомлення: