Шановна МОЛОДЬ Новоодеської громади!!!

260333472 1205812509906054 2036080347073524439 n
За ініціативи відділу культури, молоді та спорту Новоодеської міської ради наша громада в 2021 році приєдналася до реалізації проєкту Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA https://ukraine.unfpa.org/uk) і Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України (https://idss.org.ua/index) та розпочинає ВПЕРШЕ вимірювати рівень благополуччя молоді громади.
Тому, з 22 листопада по 31 грудня 2021 року на онлайн-платформі https://www.youthwellbeing.in.ua/ буде проведено опитування серед мололодих людей віком від 14 до 35 років з метою визначення індексу благополуччя молоді Новоодеської громади.
На цій платформі ви можете висловити думку про власне благополуччя та життя у місті (громаді). Для цього проходьте опитування і вашу думку буде враховано під час розрахунку Індексу благополуччя молоді.
Що потрібно зробити?
1. Зайти на платформу https://www.youthwellbeing.in.ua/
2. Пройти нескладну реєстрацію, вказавши електронну пошту, придумати пароль, зазначити дату народження та стать і ОБОВ’ЯЗКОВО обрати у графі «ваше місто» «Нова Одеса».
3. Перейти у розділ «Отримай подарунок».
4. Обрати зі списку партнера (магазин, заклад), де ти бажаєш отримати знижку.
5. Пройти опитування.
6. Отримати ПРОМОКОД зі знижкою на товари і послуги у партнера (магазині, закладі), обраного у пункті 4.
Кожен/на учасник/ця опитування отримає промокоди на знижки від партнерів, які можна обрати у розділі «Отримай подарунок».
У Новій Одесі - це магазин матеріалів та послуг «МАСТЕР ОК» https://www.instagram.com/master_ok_333/, магазин електротехніки «ПЛАНЕТА» https://www.instagram.com/magazine__planeta/, кав’ярня «BARISTA» https://www.instagram.com/baristanovaodessa/ (в Кашперівці), піцерія «PIZZAHOUSE» https://www.instagram.com/pizzahouse_ua/, веломагазин «ГАРАЖ» https://www.instagram.com/velo_yuzhka/, будівельний супермаркет «БУДМАРКЕТ–ЛЮКС» https://www.instagram.com/_luxe_market_/, кухня з душею «ВАНІЛЬ-КАФЕ» https://www.instagram.com/vanillacafe_no/, інтернет-магазин гаджетів та аксесуарів «ЦИТРУС».
ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА УЧАСТЬ В ОПИТУВАННІ!!!