Спільне засідання постійної комісії з питань комунальної власності, благоустрою та інвестицій і комісії з правових питань, етики та регламенту.

Сьогодні відбулося спільне засідання постійної комісії з питань комунальної власності, благоустрою та інвестицій і комісії з правових питань, етики та регламенту.
З метою підвищення ефективності та надійності функціонування житлово- комунальних систем життєзабезпечення населення громади депутати попередньо погодили затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства Новоодеської міської ради на 2022 - 2025 роки⤵️
?Виконання Програми передбачає удосконалення системи управління підприємствами житлово-комунального господарства, розвиток ринкових відносин у галузі, створення конкурентного середовища і ринку послуг, залучення інвестицій у галузь, зокрема на засадах публічно-приватного партнерства, зменшення витрат та втрат енергоносіїв у житлово-комунальному господарстві, проведення ефективної енергозберігаючої політики, підтримку розвитку різних форм самоорганізації населення (ОСББ, ОСН, громадські об’єднання, територіальні комітети), як партнерів у реалізації Програми.
?За кожним напрямком діяльності сформульовані невирішені проблеми, цілі та пріоритети, шляхи розв’язання головних проблем.
☝️Першочергові заходи програми, які необхідно виконати в період 2022- 2025 років, визначено не тільки виходячи з гостроти існуючих головних проблем в міській галузі ЖКГ, але й з урахуванням реальних фінансових можливостей міського бюджету.
Депутати розглянули також питання:
✅Про затвердження програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на території Новоодеської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
✅Про внесення змін до цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Новоодеської територіальної громади на 2021-2025 роки
✅Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Нова Одеса
Розглянули інші питання, які передбачається винести на розгляд чергової сесії міської ради.