23 грудня відбулося останнє у 2021 році пленарне засідання сесії Новоодеської міської ради восьмого скликання.

IMG 1001
Перед розглядом питань порядку денного міський голова Олександр Поляков вручив подяки людям, які проявили високу громадську активність, надавши благодійну допомогу на усунення наслідків вибуху п'ятиповерхового житлового будинку.
Колектив та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості підготували для депутатів та присутніх коротку святкову програму, вручивчи всім символічні новорічні подарунки.
Так як всі питання порядку денного були детально розглянуті на спільному засіданні постійних комісій, сесія пройшла конструктивно і злагоджено.⤵️
‼️Затверджено бюджет Новоодеської міської територіальної громади на 2022 рік.
?Визначено доходи та видатки міського бюджету, в тому числі загального та спеціального фондів, оборотний залишок бюджетних коштів, резервний фонд та затверджено бюджетні призначення головним розпорядникам коштів, міжбюджетні трансферти.
?Рішення буде оприлюднене на офіційному вебсайті.
?Депутати затвердили ряд цільових програм, згідно яких протягом року виділятимуться кошти на утримання та розвиток різних галузей у громаді, погодили блок питань земельного спрямування, розглянули інші важливі питання життєдіяльності громади.
?Насамкінець, міський голова Олександр Поляков привітав всіх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, подякував депутатам за конструктивну та злагоджену роботу та побажав в Новому році миру та злагоди.