Засідання виконавчого комітету

IMG 4441

17 липня під головуванням міського голови Олександра Полякова відбулось чергове засідання виконавчого комітету Новоодеської міської ради.

Членами виконкому заслухано та прийнято до відома інформацію начальника фінансового управління Т.Литвиненко про результати виконання бюджету за 6 місяців 2021 року, зобов’язано головних розпорядників коштів бюджету забезпечити контроль щодо здійснення видатків та посилення ефективності використання власних надходжень.

У зв’язку з тим, що до комунальної власності міської громади в поточному році перейшли КНП «Новоодеська багатопрофільна лікарня» та КНП «Новоодеський центр первинної медико-санітарної допомоги» вперше розглянуто питання, пов’язані з діяльністю цих підприємств. Затверджено уточнені фінансові плани на рік та заслухано звіти про їх виконання в першому півріччі поточного року.

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств «Новоодеський міський водоканал», «Правопорядок» та «Прибузьке». За підсумками розгляду доручили їх керівникам збільшувати обсяги надання житлово-комунальних послуг шляхом укладання нових договорів та активізувати роботу щодо стягнення боргів за надані послуги.

Окремий блок питань, які розглянули та погодили члени виконкому, стосувався захисту прав дітей та їх законних інтересів.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади та прийнято відповідні рішення.