Урочистості з нагоди Дня Державного прапора та Дня незалежності України

232814981 1144946149326024 9007960729461214460 n
День незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.
20 серпня з нагоди 30-ї річниці незалежності України та Дня Державного прапора України відбулись урочисті заходи за участі міського голови Олександра Полякова, голови Миколаївської райдержадміністрації Ігоря Мухарського, заступника голови Миколаївської райдержадміністрації Максима Кашуби, керівників та представників громад Миколаївського району.
Серед запрошених – представники трудових колективів, громадських організацій, молодь, ветерани праці Новоодеської громади.
Звертаючись до присутніх з вітальним словом міський голова Олександр Поляков згадав всіх тих, хто боровся за нашу самостійність, суверенність і незалежність. Подякував мешканцям нашої громади за допомогу у вирішенні проблем. Привітав зі святами побажавши міцного здоров’я, добра, благополуччя.
Також присутніх привітав голова Миколаївської райдержадміністрації Ігор Мухарський.
Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять загиблих Героїв, які віддали своє життя за Україну.
Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження.
Неповторну святкову атмосферу, гарний настрій та посмішки жителям міста на заході подарували колективи закладів культури громади.
У фойє було організовно виставку талановитих майстринь різних мистецьких жанрів.