Підписано Меморандум співробітництва у сфері розвитку туристичного сектору

241359120 1157183174768988 322788117813310466 n
8 вересняі у Новій Одесі відбулася знакова подія - підписання Меморандуму співробітництва  у сфері розвитку туристичного сектору між Новоодеською міською територіальною громадою, Вознесенською, Миколаївською райдержадміністраціями, Дорошівською та Костянтинівською сільськими територіальними громадами.
Перед присутніми виступили представник управління з питань туризму та курортів Миколаївської облдержадміністрації Р.Мамчур та депутати Миколаївської обласної ради О.Мосін, А. Табунщик, які акцентували увагу на необхідності розвитку туристичної сфери на Миколаївщині.
Присутні мали можливість переглянути відео-презентації туристично привабливих об’єктів.
Туристичні магніти Новоодещини презентував міський голова О.Поляков.
«Природа нам подарувала дивовижні місця. Маємо з громадами об’єднати зусилля, щоб забезпечити привабливі умови для інвесторів, усунути проблеми, які перешкоджають втілювати цікаві задуми».
Міський голова анонсував презентацію локації креативно-творчого простору «Химери дикого Степу» в с. Троїцьке, яка відбудеться 18 вересня.
Об’єднання зусиль сторін-підписантів дасть можливість організовувати спільні заходи з метою промоції туристичного потенціалу територіальних громад Миколаївського та Вознесенського районів, займатися проведенням семінарів, конференцій, розробляти спільні туристичні продукти, залучати інвестиції в туристичні проєкти.
Почесне право підписання  історичного документу виконали очільники районів та громад: Ігор Мухарський, Олександр Поляков, Сергій Шурабура,Олег Солощенко та Антон Паєнтко
Виставкову залу з представленням тематичних буклетів «Туристична Новоодещина» підготували працівники відділу культури, молоді та спорту міської ради та Новоодеської публічної бібліотеки.