Шановні мешканці міста Нова Одеса!

Виконавчий комітет Новоодеської міської ради оголошує з 28.08.2021 року по 01.10.2021 року про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадські у проекті документа державного планування – «Розробка детального плану території земельних ділянок загальною площею 0,2000 га, що розташовані за адресою: вул. Центральна, 35, м. Нова Одеса, Миколаївська обл., з метою подальшої зміни цільового призначення земельних ділянок на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу, -  Новоодеська міська рада, виконавець – ТОВ «ТБ МОІЦ».

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Новоодеської міської ради за адресою: 56602, Миколаївська обл., Миколаївський район, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Проведення консультацій з управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА та  управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Ознайомитися з документацією можна за адресою 56602, Миколаївська обл., Миколаївський район, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, а також на офіційному веб-сайті Новоодеської міської ради

Відповідальний спеціаліст _Чернов, Ю_, тел. +380960646600.

Звіт СЕО (завантажити)