Новоодеська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення проекту Стратегічного плану відновлення та розвитку Новоодеської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Шановні жителі Новоодеської територіальної громади!

Відповідно до розпорядження міського голови «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегічного плану відновлення та розвитку Новоодеської міської територіальної громади на період до 2027 року» від 27.12.2023 р. № 124 обговорення триватиме з 29.12.2023 р. до 12.01.2024 р.


З текстом проекту Стратегічного плану відновлення та розвитку Новоодеської міської територіальної громади на період до 2027 року можна ознайомитись на вебсайті Новоодеської міської ради (Стратегія та інвестиційна діяльність)


Зауваження і пропозиції до проекту Стратегічного плану відновлення та розвитку Новоодеської міської територіальної громади на період до 2027 року просимо надсилати до 11 січня 2024 року в письмовому вигляді виконавчому комітету Новоодеської міської ради (вул. Центральна, 208, м. Нова Одеса, Миколаївська область, 56600) або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові,
адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проекту.


В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегічного плану відновлення та розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження.