Оголошення Новоодеської міської ради Миколаївського району Миколаївської області про проведення 25.03.2024 року о 14.00 годині конкурсу з вибору суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власност

 

Відомості про об'єкт оцінки:

Замовник: Виконавчий комітет Новоодеської міської ради Миколаївського району Миколаївської області, код ЄДРПОУ: 05410568, місцезнаходження: Україна, 56602, Миколаївська область, Миколаївського району, місто Нова Одеса.

Назва об'єкта оцінки: земельна ділянка комунальної власності Новоодеської міської ради, кадастровий номер 4824810100:05:001:0032, площею 0,3905 га, що розташована за адресою:Миколаївська область, Миколаївський район, місто Нова Одеса, вулиця Центральна, 1-Л (в межах населеного пункту), цільове призначення ділянки - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка перебуває у користуванні громадянина Бирзула Дмитра Васильовича та підлягає продажу відповідно до рішення Новоодеської міської ради №24 від 28 лютого 2024 року.

Мета проведення робіт: визначення ринкової вартості земельної ділянки

Строк проведення конкурсної документації: кінцевий термін подання документації становить за три календарні дні до дня проведення конкурсу, тобто до 22.03.2024 року

Місце проведення конкуру: м. Нова Одеса, вулиця Центральна, 208, Миколаївський район, Миколаївської області 56602

Умови конкурсу: Конкурсна документація подається у запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору виконавця послуг з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, на якій розміщено об'єкт нерухомого майна" із зазначенням об'єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтверджуючих документів та вимог до учасників конкурсу належить:

- заява претендента на участь у конкурсі з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, на якій розташований об’єкт нерухомого майна за формою згідно з додатком 1;

- витяг з Єдиного державного реєстру  юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань на дату подачі документів для участі в конкурсі (для претендента – фізичної особи - підприємця);

- копії установчих документів претендента та витяг з Єдиного державного реєстру  юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань на дату подачі документів для участі в конкурсі (для претендента – юридичної особи);

-  згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);

 - копії дозвільних документів (ліцензія) оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Граничний термін виконання робіт 2 місяці.

Усі документи та копії документів посвідчується підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Відомості про місце знаходження комісії, контактні телефони : Україна, 56602, Миколаївська область, Миколаївський район, місто Нова Одеса, вул. Центральна, буд. 208, тел.(05167) 2-14-38.

Інформація про результати конкурсу буде розміщена на офіційному вебсайті Новоодеської міської ради (nodmr.gov.ua)  після його проведення.

 

Дата оприлюднення: 15 березня 2024 року