Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Новоодеської міської ради;
вул. Центральна, 208, м. Нова Одеса, Миколаївська обл., 56602; код за ЄДРПОУ – 05410568; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Поточний ремонт покриття автомобільної дороги по вул. Шкільна в м. Нова Одеса Миколаївської області (ДК 021:2015:45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)

  1. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

відкриті торги з особливостями, UA-2023-06-28-001772-a

  1. Відносини, що виникають між учасниками під час здійснення закупівлі регулюються з урахуванням положень наступних законодавчих та нормативно правових актів:

- Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 р. № 922-VІІI зі змінами;

- Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами).

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Послуги повинні бути надані з дотриманням технологічних процесів будівництва, відповідати вимогам будівельних норм, правилам та стандартам встановленим для виконання такого виду послуг з урахуванням "Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів", затвердженого Наказом Держжитлокомунгоспу України від 23.09.2003 № 154 та дотриманням "Технічним правилам ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів", затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва, та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012  № 54 із змінами.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої кошторисної документації - робочого проекту " Поточний ремонт покриття автомобільної дороги по вул. Кухарєва в м. Нова Одеса Миколаївської області " (Відомість обсягів робіт), розробленої ФОП Ваховський М.О.

 

  1. 6. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення:

Очікувана вартість закупівлі визначена на основі кошторисної документації без врахування вартості проектних робіт та коштів на здійснення технічного нагляду.

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі:

1 030 036, 60 грн. (Один мільйон тридцять тисяч тридцять шість гривень 60 копійок) з ПДВ.

Оприлюднено 28 червня 2023 року