Повідомлення системи RASFF про несанкціоноване використання бамбука в меламіновому посуді, що експортувався з Китаю до України

            До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 02.12.2021 № 2021.3230-fup4 .

         Відповідно до даного інформаційного повідомлення, встановлено несанкціоноване використання бамбука в меламіновому посуді, що експортувався з Китаю (виробник: BRIGHTMAN INDUSTRIAL LTD, Ningbo) через Францію (імпортер: Moulin Roty, Nort sur Erdre) до України.

Згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках об’єкти санітарних заходів, які перебувають в обігу та можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про вжиті заходи.

         У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: просп. Центральний, 288, м. Миколаїв, 54003,  т/факс 30-43-25 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ';document.getElementById('cloak25de0b2ed438bcb24b5baecaf15f2fac').innerHTML += ''+addy_text25de0b2ed438bcb24b5baecaf15f2fac+'<\/a>'; .

З повагою, начальник Новоодеського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області                                                     Олександр Страдомський.