Я-патріот

IMG 3b7c549f9bf80221fa2255d12b3f4088 V       

  З метою підняття національно-патріотичного виховання спрямованого на формування свідомого та поважливого ставлення до соціального позитивного способу життя 5 вересня 2023 року для неповнолітніх субєктів пробації, які проживають на території Новоодеської територіальної громади та перебувають на обліку Миколаївського РС філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях провідним інспектором Миколаївського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях МАРЧЕНКО Яною спільно з керівником відділу КУ «ЦНСП Новоодеської міської ради» ЛИЧ Іриною, інспектором ювенальної превенції МИХАЛЬЧЕНКОМ Леонідом та начальником Служби у справах дітей Новоодеської міської ради ЧЕРНЯВСЬКОЮ Лілією проведено захід: «Я-патріот» .

         Провідним інспектором Миколаївського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях МАРЧЕНКО Яною представлено відеопрезентацію на тему «Державна сиволіка». Через поезію та пісні ознайомлено з минулими та сучасною війнами. Під час заходу діти визначили, що патріотом може бути кожен, хто береже в серці любов до Батьківщини. Основна мета заходу - формування національної свідомості дітей, вироблення в кожного учасника прагнення розвивати в собі кращі людські риси українця - патріота, виховання якостей громадян, які братимуть активну участь у формуванні своєї держави.

Маємо надію, що кожен з учасників загорівся бажанням стати патріотом своєї країни, адже лише справжні патріоти можуть достойно захищати та розвивати свою Батьківщину.