Безбар`єрність - це

Цінна інформація для українців, які через війну змушені залишити свої домівки, зібрана в одному місці – у розділі ВПО на порталі «Дія.Безбар’єрність»

Наприклад, там можна знайти «Великий гід про статус ВПО». Він розбитий на короткі тематичні блоки: на яку грошову допомогу можуть розраховувати внутрішньо переміщені особи і як її отримати, які права та обов’язки мають, як і де шукати психологічну підтримку в умовах війни.
❗️ Пам’ятайте, ви не одні в складній життєвій ситуації, адже державна, місцева влада, волонтери завжди готові допомогти.
Студенти, пенсіонери, майбутні мами, військовозобов’язані переселенці – до якої соціальної групи ви б не належали – на «Дія. Безбар’єрність» кожен знайде відповіді на свої важливі запитання.
ℹ️ «Дія. Безбарʼєрність» створено у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар'єрів» спільно з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, а також Швеції. Аналітичну допомогу надавала наша громадська організація.