ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку

 1.  Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: містобудівна документація (Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП "Правопорядок" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Миколаївська область, Новоодеський район, Новоодеська міська рада (за межами населеного пункту)") з врахуванням затвердженого детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 4,5 га під розміщення санкціонованого звалища твердих побутових відходів у м.Нова Одеса (полігону ТПВ).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:Новоодеська міська рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки проекту розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 19 листопада 2021 року на сайті Новоодеської міської ради (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та триватиме по 18 грудня 2021 року (30 днів).

б) Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) Громадські слухання  – не передбачені у зв'язку із проведенням карантинних заходів.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Новоодеська міська рада за адресою: 56602, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, код (+380) 5167 21438  E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  та Новоодеська  міська рада Комунальне підприємство "Правопорядок" за адресою: 56602, Миколаївська обл., Миколаївський район, м.Нова Одеса, вул. Маслозаводська, буд. 7, тел. (+380) 5167, тел. 9-14-38, 0681225402, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій –Новоодеська міська рада за адресою: 56602, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, код (+380) 5167 21438  E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  та Новоодеська  міська рада Комунальне підприємство "Правопорядок" за адресою: 56602, Миколаївська обл., Миколаївський район, м.Нова Одеса, вул. Маслозаводська, буд. 7, тел. (+380) 5167, тел. 9-14-38, 0681225402, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває з 19 листопада по 18 грудня 2021 року включно.

Звіт СЕО Нова Одеса
КП Правопорядок Смітник