Аукціон земельної ділянки!

Увага !!!

Продаж права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,1000 га, кадастровий номер: 4824810100:05:001:0029, що розташована на території Новоодеської міської ради Миколаївського району Миколаївської області!!!

Опис аукціону

Продаж права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності строком на 49 років, площею 0,1000 га, що розташована на території Новоодеської міської ради Миколаївського району (реформований Новоодеський район) Миколаївської області, кадастровий номер: 4824810100:05:001:0029, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, код класифікації видів цільового призначення земель – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, вид використання земельної ділянки - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Протягом п’яти робочих днів з дня підписання договору за результатами проведення земельних торгів переможець сплачує на рахунки, зазначені в оголошенні про проведення земельних торгів, ціну лоту та витрати, здійснені на підготовку лоту.

Порядок ознайомлення з майном

 

В робочі дні з 09.00 до 15.00 з урахуванням робочого часу Новоодеської міської ради, яка знаходиться за адресою: Україна, Миколаївська область, Миколаївський район, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208 (II поверх 10 кабінет – Відділ з питань земельних відносин та екології), уповноважена особа – Гойман Ю.А. телефон 2-14-34

Перелік та вимоги до оформлення документів

 

Перелік документів, які подаються фізичними та юридичними особами для участі в земельних торгах у формі аукціону

Учасник – громадянин України, фізична особа - підприємець:

  1. Заява про участь у земельних торгах з ЕЦП. (електроний цифровий підпис)
  2. Копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або копія паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті) з ЕЦП.
  3. Для іноземних громадян та осіб без громадянства - інформація про прізвище, власне ім’я та по батькові (за наявності), громадянство (підданство) іншої держави, постійне місце проживання в державі, громадянином (підданим) якої є особа, копія документа, що посвідчує особу з ЕЦП.
  4. Скан-копія паспорту з ЕЦП.
  5. Документи, що підтверджують сплату реєстраційного та гарантійного внесків (копії розрахункових документів, виписки з рахунків) з ЕЦП.

Учасник – юридична особа:

  1. Заява про участь у земельних торгах з ЕЦП
  2. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань або копія документа про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчені згідно із законодавством держави його видачі, перекладена українською мовою (для юридичної особи - нерезидента) з ЕЦП
  3. Інформація про державу, в якій зареєстровані або мають постійне місце проживання засновники (учасники) юридичної особи, у статутному (складеному) капіталі якої є частка іноземного капіталу, інформацію про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності з ЕЦП
  4. Документи, що підтверджують сплату реєстраційного та гарантійного внесків (копії розрахункових документів, виписки з рахунків) з ЕЦП.

5.Наказ на призначення Директора з ЕЦП

6.Паспортні дані Директора з ЕЦП Представник фізичної чи юридичної особи також розміщує документи, що підтверджують його право діяти від імені учасника торгів.

Обтяження прав на земельну ділянку, обмеження у використанні земель:

Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки, встановлені Порядком ведення Державного земельного кадастру, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 17.10.2012 No.1051, не зареєстровані.

Містобудівні умови земельної ділянки:

При проектуванні і здійсненні будівництва об`єкта містобудування дотримуватись містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.

Стартова ціна - 24 240.9 Грн. (без ПДВ)

Мінімальний крок 242.41 Грн.

Гарантійний внесок - 7 272.27 грн.

Реєстраційний внесок – 650 грн.

Нормативна грошова оцінка 202 007.48 грн.

Дата проведення - 08.02.2022 з 13:05:00