НАЙМАСШТАБНІШИЙ ФОРУМ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗУМНОГО МІСТА ТА ВІДБУДОВИ В УКРАЇНІ!

Picture Ua

24-25 травня 2023 року у Національному Центрі «Український Дім» відбудеться щорічний Форум – «Smart Building», присвячений тематиці Смарт Сіті та відновленню інфраструктурних об’єктів України. Запрошуються  зацікавлені спеціалісти територіальної громади  (24.05.2023 та 25.05.2023 з 12.00 до 18.00, ділова програма доступна на сайті заходу ) задля діалогу з інвесторами та зарубіжними організаціями і фондами, представниками технологічних та інноваційних компаній та державними органами влади.


Форум ставитиме за мету створення майданчику для діалогу влади, бізнесу, представників муніципалітетів та комунальної сфери, будівельних компаній та ОСББ. Захід не тільки об'єднає сучасні розробки та їх потенційних споживачів, але у той же час створить можливість обговорити нагальні питання з відновлення інфраструктурних об’єктів й визначити стратегію відбудови України.


Вхід для представників державних та некомерційних організацій – безкоштовний. Детальну інформацію щодо заходу можна отримати за контактами +380731404016 / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на сайті:
https://smart-building.com.ua/