Початок громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів громади.

Шановні жителі Новоодеської територіальної громади!

З метою врахування громадської думки мешканців Новоодеської міської територіальної громади,  беручи до уваги протокол засідання топонімічної комісії від 05січня 2024 року № 2, відповідно розпорядження Новоодеського міського голови від  7 лютого 2024 р. №16, на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» Новоодеська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів громади.

Обговорення триватимепротягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення даного розпорядження на офіційному сайті міської ради.

З переліком запропонованих до перейменування назв вулиць та провулків можна ознайомитись за посиланням:

З переліком існуючих назв можна ознайомитись тут

Пропозиції просимо подавати:

- у письмовій формі до загального відділу виконавчого комітету Новоодеської міської ради (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, 2й поверх)

- або надсилати на поштову адресу: 56602, Миколаївська область, Миколаївський район, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208

- або надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові й адреси особи, яка їх подає, номера контактного телефону

- юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не розглядаються!

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою та передані на розгляд сесії міської ради.