ДО УВАГИ АВТОПЕРЕВІЗНИКІВ

Виконачий комітет Новоодеської міської ради оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Новоодеської ТГ.

Конкурс проводиться відповідно до Закону України "Про автомобільний транспорт" (далі - Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами).

 Умови проведення конкурсу затверджені рішенням виконавчого комітету Новоодеської міської ради від 13 березня 2024 року № 109 та розміщені на офіційному сайті Новодеської міської ради.

 Об'єкти конкурсу:

Номер маршруту

184

198

Найменування кінцевих зупинок

Ясна Поляна (ч/з Озерне, Димівське)- Нова Одеса

Новосафронівка (ч/з Кам'янка, Зарічне, Підлісне, Новомиколаївка, Новопавлівка, Криворіжжя)-Нова Одеса

Кількість автобусів

1

1

Режим руху

Звичайний

Звичайний

Кількість оборотних рейсів

2

2

Періодичність перевезень

Щопонеділка

Щосереди

Щоп'ятниці

Щовівторка

Щоп'ятниці

Щонеділі

Для участі у конкурсі перевізник - претендент подає окремо щодо кожного об'єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону.

Документи, подані перевізником - претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником - претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "№1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "№2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник - претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

 Прийом документів здійснюється за адресою: каб. 7, вул. Центральна,208, м. Нова Одеса, Миколаївський р-н, Миколаївська обл., 56602. Режим роботи: понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п'ятниця з 8.00 до 16.45. У вихідні та святкові дні прийом документів не проводиться.

 Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі: 6 травня 2024 року до 16.00.

 Початок засідання конкурсного комітету: 21 травня 2024 року о 14.00 в залі засідань Новоодеської міської ради, за адресою: вул. Центральна,202, м. Нова Одеса.

Плата за участь у конкурсі на визначення автомобільного перевізника на об'єкт конкурсу учасниками не вноситься.

Для довідок з питань проведення конкурсу звертайтеся до юридичного відділу апарату виконавчого комітету Новоодеської міської ради (каб. 7 , вул. Центральна,208, м. Нова Одеса Миколаївський р-н Миколаївська обл.), за телефоном (05167)21438, а також за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..