Знову перейменування вулиць!

 

На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В. Кіма від 06.05.2024 № 24-д щодо дотримання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2024 № 3005-IX, з метою підготовки відповідного проекту розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації про перейменування об’єктів топонімії, які підпадають під дію цього Закону та врахувавши лист Миколаївської районної військової адміністрації від 14.05.2024 р. № 1986/02-18-24 про визначений Остаточний Перелік топонімів до перейменування, в Новоодеській міській територіальній громаді пропонуються перейменувати наступні вулиці:

№ з/п

Населений пункт

Вид топоніму

Стара назва

Запропонована назва

1

м. Нова Одеса

Вулиця

1 Травня

Козацька

2

Вулиця

Першотравнева

Колодязна, Травнева

3

Вулиця

8 березня

Скіфська, Каштанова

4

с. Гребеники

Вулиця

Першотравнева

Святкова

5

с. Димівське

Вулиця

Першого Травня

Весела, Гарна

6

с. Озерне

Вулиця

Першого Травня

Весняна

7

с. Підлісне

Вулиця

Першотравнева

Травнева

8

с. Троїцьке

Вулиця

8 Березня

Щастя

Обговорення триватимепротягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення даного розпорядження на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції просимо подавати:

- у письмовій формі до загального відділу виконавчого комітету Новоодеської міської ради (м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208, 2й поверх)

- або надсилати на поштову адресу: 56602, Миколаївська область, Миколаївський район, м. Нова Одеса, вул. Центральна, 208

- або надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

- із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові й адреси особи, яка їх подає, номера контактного телефону

- юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не розглядаються. В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою та передані Миколаївській обласній військовій адміністрації