Шановні мешканці громади, які є одержувачам пільг/житлових субсидій на придбання твердого пічного побутового палива!

Нагадуємо Вам про необхідність звернення до Пенсійного фонду України для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2023 р. № 1173«Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива».

Розмір субсидії, і додаткової підтримки на придбання твердого пічного палива, розраховується індивідуально для кожного домогосподарства, і залежить від доходів родини: чим менші доходи, тим більшу частину витрат на паливо, в межах нормативу, оплатить держава та міжнародні партнери. 

Підвищення виплат буде здійснюється всім громадянам, які мають право на призначення пільги або субсидії на тверде пічне паливо, крім тих громадян, яким за рахунок програм міжнародних гуманітарних агенцій вже було здійснено виплату на придбання твердого палива на 2023-2024 опалювальний період у розмірі, який є не меншим за розміри, визначені даним проєктом.