КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА « ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НОВООДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги

Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Новоодеської міської ради» забезпечує надання соціальних послуг громадянам похилоговіку, інвалідам (після досягнення 18 річного віку), хворим (на період до встановлення групи інвалідності), громадянам, які перебувають у складній життєвій ситуації і потребують сторонньої допомоги.

КУ «ЦНСПНМР»   проводить свою діяльність на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, добровільного вибору отримання чи відмови від надання соціальних послуг, гуманності, комплексності, законності, соціальної справедливості, забезпечення конфіденційності, відповідальності за дотримання етичних і правових норм.

Для отримання соціальних послуг в установі мають право:

-           одинокі непрацездатні громадяни,

-           пенсіонери,

-           інвалідистарші 18 років,

-           внутрішньопереміщені особи.

Відділення адресної допомоги виходячи з можливостей, наявної фінансової   та матеріально-технічної бази забезпечує вищезазначених громадян:

     1) одягом, взуттям;

     2) продовольчими товарами.

Також організовує надання на платній та безоплатній основі перукарські послуги, послуги з ремонту   будинків, прибирання присадибних ділянок.

Обслуговування отримувачів послуг здійснюється на підставі заяви, що укладається між отримувачем послуг та адміністрацією комунальної установи, у якому визначається перелік послуг. Окрім заяви потрібно подати довідку про склад сім.ї (форма №3), довідку про доходи за останні шість місяців.

Якщо у вас виникла необхідність в отриманні послуг відділенням, звертайтеся за адресою: м. Нова Одеса, вул. Шкільна,38 тел. 2-17-89.