ХIІІ сесія 8 скликання 17 вересня 2021 року

    1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Нова Одеса»

    2. Про затвердження Антикорупційної програми Новоодеської міської територіальної громади на 2021 – 2024 роки

    3. Про надання приміщень Новоодеської гуманітарної гімназії Новоодеській телефонно-телеграфній станції

    4. Про затвердження Положення про порядок прийняття регуляторних актів Новоодеської міської ради, її виконавчого комітету

    5. Про результати перегляду регуляторних актів

    6. Про внесення доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Новоодеської міської територіальної громади на 2020-2021 роки

    7. Про затвердженн6я переліку об’єктів комунальної власності Новоодеської міської ради, які підлягають приватизації

    8. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації

    9. Про приватизацію майна комунальної власності Новоодеської міської ради

    10. Про затвердження Плану оптимізації закладів освіти Новоодеської міської ради Миколаївської області на 2022 рік

    11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новоодеської міської територіальної громади за 6 місяців 2021 року

    12. Про схвалення прогнозу бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2022 - 2024 роки

    13. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2021 рік

    14. Про внесення змін до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами

    15. Про внесення зміни до рішення Новоодеської міської ради від 27.05.2021 року № 63 «Про затвердження переліків виду використання земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, які розташовані за межами населених пунктів на території Новоодеської міської ради»

    16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДП «Миколаївське лісове господарство» під заліснення

    17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розташування індустріального парку

    18. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Єланецьке шосе, 1 в м. Нова Одеса, для подальшого продажу у власність

    19. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бідоренку В.Г. для обслуговування свердловини

    20. Про надання дозволу гр. Грипачевській А.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

    21. Про надання дозволу гр. Грипачевському О.П. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

    22. Про надання дозволу гр. Чернявській С.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

    23. Про надання дозволу гр. Чернявському О.О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

    24. Про надання дозволу гр. Клюшник Л.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

    25. Про надання дозволу гр. Верескуну А.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду

    26. Про надання дозволу гр. Соханю В.О. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

    27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки гр. Федишину В.І.

    28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передбачена до надання у користування на умовах оренди ТОВ «ГУРТ – ГРУП» в межах Новоодеської міської ради  

    29. Про надання в оренду ТОВ «ГУРТ – ГРУП» земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу

    30. Про надання згоди на укладання договорів про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельних ділянок (Третьяков В.П, Верланов С.В.)

    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду АТ «Миколаївгаз»

    32. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 16.07.2021 року № 8 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки ТОВ «ТАРОС ГРУП»

    33. Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки (гр. Волошина Г. В. вул. Кухарєва, 38-Е, прим. 10 м. Нова Одеса)

    34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, розташованої по вул. Центральна, 172 «А» в м. Нова Одеса та надання земельної ділянки в оренду ПП «Діадема»

    35. Про надання дозволу гр. Шелудченко Є. М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, розташованої по вул. Кухарєва, 12 м. Нова Одеса, з метою подальшого продажу земельної ділянки у власність

    36. Про надання дозволу гр. Процюк А. В. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишньої колективної власності КСП «Михайлівський»

    37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Анастасьєву С.П.

    38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Волинець О. Г.

    39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Спиридоновій Т.В.

    40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передача у власність земельної ділянки гр. Чирич М.С.

    41. Про внесення змін до рішення Новоодеської міської ради від 26 травня 2021 року № 26 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності (колишня колективна власність КСП «Ленінська іскра»)» (гр. Чирич В.П.)

    42. Про внесення змін до договору оренди землі від 16.04.2003 року № 88 укладеного з ТзДВ «Малинівка» на невитребувані земельні частки (паї)

    43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передача у власність земельної ділянки   гр. Машковському В.В.

    44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передача у власність земельної ділянки гр. Кузьмичову С. В.

    45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передача у власність земельної ділянки гр. Пироженко Л.П.

    46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передача у власність земельної ділянки гр. Мосензову С.В.

    47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передача у власність земельної ділянки гр. Чалій М.С.

    48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення, розташованої по вул. Решетєєва, 128 місто Нова Одеса (за межами населеного пункту) та надання земельної ділянки в оренду ФГ «Ягідка-2011»

    49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання та надання земельної ділянки в оренду ФГ «ЄГОРКА АГРО ЮГ»

    50. Про надання дозволу гр. Нечитайло Т.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як голові ФГ «ЗОЛОТИЙ КОЛОС»

    51. Про надання дозволу гр. Козел П. С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «ЗОЛОТИЙ КОЛОС»

    52. Про надання дозволу гр. Богзі Р. В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як голові ФГ «СОНЕЧКО РВ»

    53. Про надання дозволу гр. Богзі П. М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «СОНЕЧКО РВ»

    54. Про надання дозволу гр. Овчарук А. П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «СОНЕЧКО РВ»

    55. Про надання дозволу гр. Овчаруку П.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю), як члену ФГ «СОНЕЧКО РВ»

    56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Козаченко Ю.А. (в. Поштова, 11А, м. Нова Одеса)

    57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Одіяк А.Р. (в. Поштова, 11 Б, м. Нова Одеса)

    58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Солохіна Т.О. (в. Поштова, 11 В, м. Нова Одеса)

    59. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Барбул В. О./ Барбул Я.О. (в. Спаська, 37, м. Нова Одеса)

    60. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Верланову Є.В. (в. Зелена, 4, м. Нова Одеса)

    61. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Коротуну В.В.(в. Сапроненка, 13, м. Нова Одеса)

    62. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Косяку П.Д. (в. Шевченка, 23, м. Нова Одеса)

    63. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Мельнику О.О. (в. Чехова, 42, м. Нова Одеса)

    64. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Омельчук Л.П. (в. Незалежності, 103, м. Нова Одеса)

    65. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Петрову Д.В. (в. Шкільна, 4, м. Нова Одеса)

    66. Про затвердження технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Плукчі О.С. (в. Декабристів, 4, м. Нова Одеса)

    67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бондаренку С.В. (в. Поштова, 11, м. Нова Одеса)

    68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Єгорову Ю.В. (в. Спиридонівська, 121, м. Нова Одеса)

    69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Максимовій Л.М. (в. Комарова, 12Б, м. Нова Одеса)

    70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Максимовій С.Ю. (в. Комарова, 12А, м. Нова Одеса)

    71. Про надання дозволу громадянину України Андрійчуку О.Л. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    72. Про надання дозволу громадянину України Бирзул Л.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    73. Про надання дозволу громадянину України Загвойському М.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    74. Про надання дозволу громадянину України Кучер С.М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    75. Про надання дозволу громадянину України Тіпенко Л.М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    76. Про надання дозволу громадянину України Хомичу О.О. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою подальшої передачі у власність для ведення особистого селянського господарства.

    77. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Богославцю І.І.

    78. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Смокатінову Р.М.

    79. Про надання дозволу гр. Александровій В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    80. Про надання дозволу гр. Арутюнову Г.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    81. Про надання дозволу гр. Березі В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    82. Про надання дозволу гр. Богзі В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    83. Про надання дозволу гр. Бойко Н.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    84. Про надання дозволу гр. Бордюжі А.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    85. Про надання дозволу гр. Ващинській О.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    86. Про надання дозволу гр. Галюк О.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    87. Про надання дозволу гр. Голоборотько В.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    88. Про надання дозволу гр. Горбенку Ю.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    89. Про надання дозволу гр. Гороховій І.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    90. Про надання дозволу гр. Глухман В.Л. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    91. Про надання дозволу гр. Делікатному О.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

    92. Про надання дозволу гр. Дойчу В.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    93. Про надання дозволу гр. Дойч В.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    94. Про надання дозволу гр. Дойч О.Л. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    95. Про надання дозволу гр. Каратєєву К.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    96. Про надання дозволу гр. Ковтун Л.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    97. Про надання дозволу гр. Кочеровій В.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    98. Про надання дозволу гр. Корольову А.Л. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    99. Про надання дозволу гр. Корольовій В.Ф. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    100. Про надання дозволу гр. Корольову С.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    101. Про надання дозволу гр. Кошаку В.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    102. Про надання дозволу гр. Ліпчук В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    103. Про надання дозволу гр. Мажаровському Р.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    104. Про надання дозволу гр. Мірошниченку О.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    105. Про надання дозволу гр. Мельнику В.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    106. Про надання дозволу гр. Мосензову В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    107. Про надання дозволу гр. Назарову В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    108. Про надання дозволу гр. Назаровій Г.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    109. Про надання дозволу гр. Ніколюку В.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    110. Про надання дозволу гр. Ніколюку В.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    111. Про надання дозволу гр. Ніколюк Т.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    112. Про надання дозволу гр. Ніколюк Ю.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    113. Про надання дозволу гр. Овчарук К.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    114. Про надання дозволу гр. Овчаруку О.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    115. Про надання дозволу гр. Сімаку В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    116. Про надання дозволу гр. Тарасюк М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    117. Про надання дозволу гр. Тарасюк Н.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    118. Про надання дозволу гр. Ткаченко А.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    119. Про надання дозволу гр. Ткаченко С.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    120. Про надання дозволу гр. Трофимович Т.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    121. Про надання дозволу гр. Чернігову Є.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    122. Про надання дозволу гр. Черніговій Т.Г. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    123. Про надання дозволу гр. Шаповалову В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    124. Про надання дозволу гр. Ярмушу В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    125. Про надання дозволу гр. Ярмуш Л.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

    126. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Андрійчуку П.Л.

    127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Бондарцю В.П.

    128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Бондарю В.М.

    129. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Возняку В.М.

    130. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Владикіну О.М.

    131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Гаврюткіну Ю.О.

    132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Дашковському А.А.

    133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Лебідю В.Л.

    134. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Міліховському В.Д.

    135. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Пигарю О.А.

    136. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Пироженку М.І.

    137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Погасій М.В.

    138. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Сидоряку О.Л.

    139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Хомичу О.М.

    140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянам (Матіній В.Г., Зінченко І.В., Зінченко В.Я., Олюшинець А.П., Олюшинець В.П.)

    141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянам (Ворошилова С.В., Борян Ю.М., Варянка В.М., Брежко І.Ю., Акимов А.О., Кулик А.Г., Плясов О.О., Лакомченко Я.Ю., Артиков В.Г., Голяш М.М.)

    142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки громадянам (Боровський Р.А., Визій І.Я., Жаба Ю.І., Задорожня Ю.В., Казакуца В.А., Колесниченко А.П., Корольова А.І., Корольов В.М., Корольова Т.В., Маліцька Н.О., Манько О.В, Мельник М.В., Петрова Я.С., Похиленко В.В., Ревнівцева А.С., Саврук А.А., Семикін О.Ю., Скрипник Д.В., Чубич Г.Я.)

    143. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Чернявський С.М., Селецький Т.І., Селецький М.В., Павленко Г.В.)

    144. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Ніколюк А.В., Селецька Г.М., Ніколюк Д.В.)

    145. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Дяченко Т.В., Драгамарецька А.О., Зінченко Л.І., Я.Я., Матін Г.А., Матіна Н.В., Налівко Р.В., Налівко Т.С., Станковська О.В.).

    146. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Федюкевич А.П., Архипов О.І.)

    147. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Дорош В.І., Призиглей В.В., Тусюк І.Г.)

    148. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Мельник Я.С., Бондаренко П.І., Бондаренко К.П., Максимова М.М., Максимов Е.В.)

    149. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Мельников С.З., Мельникова Т.О.)

    150. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектної документації із землеустрою на земельні ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам (Коваль О.Г., Коваль Р.Г.)

    151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Устименку Д.В.

    152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Шкрьобі А.Є.

    153. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки гр. Шкрьобі Є.В.

      Завантажити 1-55 питання
      Завантажити 56-100 питання
      Завантажити 101-153 питання