оголошено конкурс серед підприємців Миколаївської області на отримання фінансової підтримки

За ініціативи Миколаївської обласної військової адміністрації спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва у Миколаївській області оголошено конкурс серед підприємців Миколаївської області на отримання фінансової підтримки.

За умовами відкритого конкурсного відбору підприємці мають можливість отримати фінансову підтримку на часткову компенсацію:

-вартості придбаних основних засобів (не > 30 % їх вартості та не > 200 тис. грн);

-відсоткових ставок за кредитами (не > 200 тис. грн);

-кредиту на відбудову зруйнованих внаслідок військової агресії основних засобів (> 30 % їх вартості та не > 200 тис. грн);

-витрат на переміщення виробничих потужностей, які повернули з місць релокації до Миколаївської області (не > 50 % їх вартості та не > 200 тис. грн).

Для отримання інформації щодо умов конкурсу та подання заявки на участь звертайтесь до Регіонального фонду підтримки підприємництва у Миколаївській області за телефоном: (050) 764 48 71 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прийом заявок на участь у конкурсі розпочинається з ????30 серпня 2023 року.

Кінцевий термін подачі заявок - 26 вересня 2023 року.

Повний текст оголошення про конкурс можна переглянути за посиланням: https://www.mk.gov.ua/store/files/announce_1693316539.pdf