Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях

photo 2023 08 24 10 56 23

Щиро вітаємо переможців конкурсу грантів
"Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях"!

За результатами оцінювання конкурсної комісії 20 проєктів із 97 заявлених, отримають фінансування у сумі до 150 тисяч гривень на кожен проєкт від UHF (Українського гуманітарного фонду).

Усі проєкти спрямовані на посилення спроможностей місцевих громад надавати соціальні послуги людям з інвалідністю та іншим уразливим верствам населення. Реалізація проєктів запланована на найближчі два місяці.

Усього поданих заявок — 97:
Одеська обл. — 22;
Харківська обл. – 26;
Запорізька обл. — 28;
Миколаївська обл. — 21.

Переможцями на Миколаївщині стали:

1. ГО "Спілка осіб з інвалідністю Казанківщини"
2. ГО "Миколаївська обласна дитяча спілка дружин юних пожежних рятувальників "Блискавка"
3. ГО "Новоодеська міська організація всеукраїнської організації "Союз людей з інвалідністю України"
4. Благодійна організація Благодійний Фонд "Волонтер ЮА"
5. ГО "Відновлення та відродження"

Рішення конкурсної комісії не переглядаються. Коментарі за результатами конкурсу щодо якості поданого Вами проєкту можуть надаватися за індивідуальним запитом на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши у темі листа "Коментар щодо конкурсу", а у самому листі - своє ім'я, прізвище, громаду та організацію, яку Ви представляєте.

Ще раз вітаємо переможців, а представників ініціативних груп, чиї проекти не перемогли, чекаємо на розгляд у наступних оголошених конкурсах.

Усім учасникам конкурсу дякуємо за небайдужість до потреб осіб з інвалідністю, за розбудову громад, та поліпшення життя уразливих верств населення в Україні.