⯑Бізнес гранти для ветеранів та ветеранок!

 

Німецька асоціація освіти дорослих – Інститут міжнародного співробітництва (DVV International в Україні) оголошує конкурс для ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей на надання коштів для відкриття малого бізнесу у 7 регіонах України: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми.
 
Розмір гранту, який надається одному отримувачу (один грант на родину), визначається відповідно до суми запиту та не може перевищувати: 10 000 євро (по курсу НБУ на день виплати за рахунками). 
 
Хто може стати учасником або учасницею конкурсу: 
громадянин чи громадянка України старші 18 років, що вже є фізичними особами-підприємцями, або готові розпочати власний малий бізнес та які належать до: 
 
1. учасників бойових дій 
2. або осіб з інвалідністю внаслідок війни
3. або учасників війни
4. або членів сімей ветеранів війни 
 
Важливо, щоб учасники проживали та планували ведення бізнесу у зазначених 7 регіонах. 
 
Заповнити заявку щодо участі у конкурсі на надання бізнес-грантів можна за посиланням: https://forms.gle/4m2DtM2SX3FBwnD58 
 
Заповнений аплікаційний пакет документів від учасників та учасниць приймається до 04 грудня 2023 року включно (до 04.12.2023, 23:59) на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
‼️Оголошення результатів конкурсного відбору бізнес-грантів буде оприлюднено у період з 15 до 20 грудня 2023 року на офіційному сайті DVV International в Україні.
 
Проєкт “Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей” реалізується Німецькою асоціацією освіти дорослих – Інститут міжнародного співробітництва (DVV International в Україні) за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.