Онлайн-табір “Вільні та відважні”

Війна в Україні суттєво вплинула на наше життя, плани та мрії. Не оминула вона й дітей – найбільш вразливу частину українського суспільства. Із метою поліпшення психоемоційного стану підлітків із прифронтових областей, розвитку їхніх метанавичок та створення сприятливого середовища для підтримки, адаптації та соціалізації дітей у прифронтових регіонах ліцей “Educator” завдяки локальній субсидії від федеральної компанії GIZ за дорученням Федерального уряду Німеччини, ініціював літній онлайн-табір “Вільні та відважні”. Це інноваційний формат організації дозвілля, який дає змогу залучити підлітків до взаємодії та активностей за умови наявності гаджета й інтернету. 

Для кого?  БЕЗКОШТОВНО для дітей та підлітків віком від 10 до 15 років, які мешкають на території  Херсонської, Миколаївської, Запорізької областей.  

Коли?

  • І зміна: з 16.08 по 20.08; 
  • ІІ зміна: з 21.08 по 25.08.

Що чекає на Вашу дитину?

  1. Подарункові бокси з наборами для творчості та цінні подарунки.
  2. Змога сформувати й удосконалювати навички управління своїми емоціями.
  3. Розвиток здібностей на основі власних зацікавлень.
  4. Індивідуальний підхід до кожного учасника, завдяки якому фахівці проєкту допоможуть сформувати  траєкторію розвитку дитини з урахуванням її потреб та можливостей.
  5. Спілкування з однолітками, супровід професійних психологів, менторів і вчителів, які будуть працювати з учасниками проєкту. 

Програма табору охоплює інтерактивні заходи, спрямовані на покращення психоемоційного стану учасників;  майстер-класи та тренінги для розвитку метанавичок, презентацію та обмін ідеями між учасниками під модерацією команди проєкту (по 7 годин впродовж 5 днів). Онлайн-табір буде забезпечувати рівний доступ до участі для хлопців та дівчат, враховуючи потреби різних гендерних груп. 

Зареєструвати  дитину можна за цим посиланням: https://forms.gle/ZSChqRnCsDMQ69eP6 

Кількість місць обмежена!