Звіт про роботу фракції «Слуга Народу» у Новоодеській міській раді

welcome little one

Відповідно до чинного законодавства, зокрема статті 16 закону України «Про статус депутатів місцевих рад» представляємо свій звіт за 2023 рік , як депутати Новоодеської міської ради .

З початком повномасштабного вторгнення депутати від фракції « Слуги Народу» Новоодещини спрямовували свою діяльність на допомогу військовим Збройних Сил України. За участі членів нашої фракції у громаді періодично проводились благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ .

Зокрема голова нашої фракції Валерій Михайлович Чернєуцан з перших днів вторгнення взяв до рук зброю та став на захист України при цьому всіляко підтримуючи і тиловий фронт, закуповуючи позашляховики для передової. Також голова фракції постійно залучав власну техніку та ресурси для благоустрою громади.

В цілому діяльність нашої фракції спрямована на вирішення проблемних питань, з якими звертаються виборці. Одним із основних обовʼязків депутатської діяльності є участь у пленарних засіданнях міської ради та робота у постійних комісіях.

Увесь 2023 рік працювали через депутатські звернення в письмовій та усних формах ,було складено та опрацьовано близько 40-ка письмових звернень, не всі питання вирішились позитивно, але ми працюємо над цим. З метою вирішення питань громадян ,які звертались на особистий прийом, ми в свою чергу комунікували з організаціями та установами через депутатські звернення.

Діяльність нашої фракції спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень ,наданих чинним законодавством України .

Намагаємось працювати так, щоб виправдати довіру виборців !

В умовах повномасштабної війни всі сили та ресурси треба спрямовувати на ПЕРЕМОГУ, допомогу нашим ЗСУ та мешканцям нашої громади !!!