Підвищення інституційної спроможності на шляху євроінтеграції

342996782 781000393593860 2138778411552233317 n
20 квітня The Aspen Institute Kyiv спільно з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та НАДС провели онлайн-діалог: «Творимо спільне майбутнє: освіта та інституційна спроможність як передумова євроінтеграції».
???????? Під час діалогу представники Литви, Латвії та Польщі поділилися досвідом змін в освітніх програмах, створення можливостей для навчання державних службовців своїх країн перед та після вступу до ЄС.
Учасники обговорили, зокрема:
????виклики державного апарату на шляху євроінтеграції та освітні ініціативи, що сприяли їх подоланню;
????роль державних та приватних освітніх закладів у посиленні спроможності державної служби, конкуренцію програм та синергію в підготовці кадрів нового покоління;
????обмін досвідом, міжнародну співпрацю і взаємодію як джерело освітніх можливостей, зокрема, для державних службовців України, що допоможе подолати складнощі, з якими може стикнутися українська освіта під час післявоєнної відбудови.
Захід проведений спільно з Офісом Віцепремʼєр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Національним агентством України з питань державної служби за підтримки проєкту EU 4 PAR та Офіс реформ Кабінету Міністрів України.
Трансляцію онлайн-діалогу українською можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/X5hNVNN
Англійською: https://cutt.ly/65hMTpC