Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
ПРОФІЛАКТИКА ГКІ Автор: ADMIN 131
Щодо недопущення погіршення санітарно – епідемічної ситуації, епідемічних ускладнень пов’язаних з забезпеченням населення питним водопостачанням Автор: ADMIN 99
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році Автор: ADMIN 127
Здоровий спосіб життя Автор: ADMIN 112
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою Автор: ADMIN 116
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива Автор: ADMIN 121
КІР - реальна небезпека! Автор: ADMIN 113
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей! Автор: ADMIN 117
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ Автор: ADMIN 99