ПРОФІЛАКТИКА ГКІ
|
Автор: ADMIN |
131 |
Щодо недопущення погіршення санітарно – епідемічної ситуації, епідемічних ускладнень пов’язаних з забезпеченням населення питним водопостачанням
|
Автор: ADMIN |
99 |
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році
|
Автор: ADMIN |
127 |
Здоровий спосіб життя
|
Автор: ADMIN |
112 |
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою
|
Автор: ADMIN |
116 |
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива
|
Автор: ADMIN |
121 |
КІР - реальна небезпека!
|
Автор: ADMIN |
113 |
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей!
|
Автор: ADMIN |
117 |
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ
|
Автор: ADMIN |
99 |