Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Щодо повідомлення RASFF № 2021.4304 Автор: ADMIN 214
Вимоги законодавства щодо провадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССП) операторами ринку на малих потужностях та на харчоблоках ЗОШ і ДНЗ. Автор: ADMIN 380
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ Автор: ADMIN 324
Міфи та реальність про ВІЛ-інфекцію/СНІД Автор: ADMIN 238
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.3972-FUP4 ЩОДО ПРОСТЕЖУВАНОСТІ М’ЯСА МЕХАНІЧНОГО ОБВАЛЮВАННЯ, ЩО ЕКСПОРТУВАЛОСЬ З БЕЛЬГІЇ Автор: ADMIN 264
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.2966 FUP-55 ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ – ЕТИЛЕНОКСИДУ В ХАРЧОВІЙ ДОБАВЦІ Автор: ADMIN 209
П А М ‘Я Т К А (витяг з нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами) Автор: ADMIN 360
ЩО ТАКЕ АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ ТА ЯК З НЕЮ БОРОТИСЯ? Автор: ADMIN 1649
Наказ Міністерства охорони здоров’я України № 539 від 22.03.2021 року Автор: ADMIN 239