Щодо повідомлення RASFF № 2021.4304
|
Автор: ADMIN |
214 |
Вимоги законодавства щодо провадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССП) операторами ринку на малих потужностях та на харчоблоках ЗОШ і ДНЗ.
|
Автор: ADMIN |
380 |
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ
|
Автор: ADMIN |
324 |
Міфи та реальність про ВІЛ-інфекцію/СНІД
|
Автор: ADMIN |
238 |
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.3972-FUP4 ЩОДО ПРОСТЕЖУВАНОСТІ М’ЯСА МЕХАНІЧНОГО ОБВАЛЮВАННЯ, ЩО ЕКСПОРТУВАЛОСЬ З БЕЛЬГІЇ
|
Автор: ADMIN |
264 |
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.2966 FUP-55 ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ – ЕТИЛЕНОКСИДУ В ХАРЧОВІЙ ДОБАВЦІ
|
Автор: ADMIN |
209 |
П А М ‘Я Т К А (витяг з нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами)
|
Автор: ADMIN |
360 |
ЩО ТАКЕ АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ ТА ЯК З НЕЮ БОРОТИСЯ?
|
Автор: ADMIN |
1649 |
Наказ Міністерства охорони здоров’я України № 539 від 22.03.2021 року
|
Автор: ADMIN |
239 |