Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції.
|
Автор: Admin |
35 |
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів
|
Автор: ADMIN |
16 |
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А
|
Автор: ADMIN |
19 |
Що варто знати про холеру аби її уникнути?
|
Автор: ADMIN |
17 |
Вакцинація тварин
|
Автор: ADMIN |
22 |
Сучасні норми використання цукру та солі при організації харчування в закладах освіти
|
Автор: ADMIN |
27 |
Ботулізм: прості правила, які допоможуть вберегтись від хвороби
|
Автор: ADMIN |
30 |
Щодо здійснених заходів державного контролю, пов’язаних із харчовими отруєннями серед населення.
|
Автор: ADMIN |
21 |
«Ботулізм: Продукти які несуть загрозу життю людини»
|
Автор: ADMIN |
27 |