Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Сучасні норми використання цукру та солі при організації харчування в закладах освіти Автор: ADMIN 27
Ботулізм: прості правила, які допоможуть вберегтись від хвороби Автор: ADMIN 30
Щодо здійснених заходів державного контролю, пов’язаних із харчовими отруєннями серед населення. Автор: ADMIN 21
«Ботулізм: Продукти які несуть загрозу життю людини» Автор: ADMIN 27
До уваги суб'єктів господарювання, які здійснюють експорт харчових продуктів! Автор: ADMIN 24
«Держпродспоживслужба закликає обов’язково вакцинувати домашніх тварин проти сказу» Автор: ADMIN 25
Здоров'я рослин, безпечна торгівля та цифрові технології». Автор: ADMIN 42
«Африканська чума свиней-загроза для свинарства та економіки України» Автор: ADMIN 28
«Щодо запровадження ведення переліків підприємств експортерів меду» Автор: ADMIN 37