Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів. Автор: Admin 75
Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії. Автор: Admin 79
Африканська чума свиней Автор: Admin 76
Вимоги до укриттів Автор: Admin 88
Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції. Автор: Admin 88
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів Автор: ADMIN 67
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А Автор: ADMIN 72
Що варто знати про холеру аби її уникнути? Автор: ADMIN 70
Вакцинація тварин Автор: ADMIN 76