До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів.
|
Автор: Admin |
75 |
Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії.
|
Автор: Admin |
79 |
Африканська чума свиней
|
Автор: Admin |
76 |
Вимоги до укриттів
|
Автор: Admin |
88 |
Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції.
|
Автор: Admin |
88 |
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів
|
Автор: ADMIN |
67 |
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А
|
Автор: ADMIN |
72 |
Що варто знати про холеру аби її уникнути?
|
Автор: ADMIN |
70 |
Вакцинація тварин
|
Автор: ADMIN |
76 |