Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів. Автор: Admin 111
Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії. Автор: Admin 118
Африканська чума свиней Автор: Admin 115
Вимоги до укриттів Автор: Admin 124
Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції. Автор: Admin 126
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів Автор: ADMIN 108
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А Автор: ADMIN 111
Що варто знати про холеру аби її уникнути? Автор: ADMIN 112
Вакцинація тварин Автор: ADMIN 115