До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів.
|
Автор: Admin |
111 |
Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії.
|
Автор: Admin |
118 |
Африканська чума свиней
|
Автор: Admin |
115 |
Вимоги до укриттів
|
Автор: Admin |
124 |
Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції.
|
Автор: Admin |
126 |
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів
|
Автор: ADMIN |
108 |
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А
|
Автор: ADMIN |
111 |
Що варто знати про холеру аби її уникнути?
|
Автор: ADMIN |
112 |
Вакцинація тварин
|
Автор: ADMIN |
115 |