Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Бездимний простір. Обкурюють у закладі ресторанного господарства? Автор: Admin 143
Увага! Чума дрібних тварин! Автор: Admin 155
До відома операторів ринку, що здійснюють виробництво та/або обіг харчових продуктів. Автор: Admin 133
Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії. Автор: Admin 139
Африканська чума свиней Автор: Admin 138
Вимоги до укриттів Автор: Admin 147
Важливість проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції. Автор: Admin 150
Необхідність отримання державної реєстрації або експлуатаційного дозволу при виробництві та обігу кормів Автор: ADMIN 130
Пам’ятка щодо профілактики захворювань на вірусний гепатит А Автор: ADMIN 136