Про внесення змін до розпоряджень міського голови

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

  НОВООДЕСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

10 лютого 2023 року                        м. Нова Одеса           № 13

 

Про внесення змін  до  розпоряджень 

міського  голови 

    З метою створення необхідних умов для забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні»  від 07 листопада 2022 року  № 2738-ІХ,  керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

 

  1. Внести такі зміни до розпорядженя міського голови «Про затвердження графіка особистого прийому громадян керівництвом Новоодеської міської ради та виконавчого комітету на 2022 рік» від 06.01.2022 року № 1 та «Про затвердження графіка особистого виїзного прийому громадян керівництвом Новоодеської міської ради та виконавчого комітету на 2022 рік» від 06.01.2022 року № 2:
    1. В назві та тексті розпоряджень слова «на 2022 рік» виключити;
    2. У графіку особистого прийому громадян керівництвом Новоодеської міської ради та виконавчого комітету доповнити приміткою                     *«Проведення прийому здійснюється з урахуванням карантинних обмежень і обмежень, пов’язаних із введенням воєнного стану та можливістю забезпечення безпеки під час проведення прийому»;
    3. У графіку особистого виїзного прийому громадян керівництвом Новоодеської міської ради та виконавчого комітету доповнити приміткою **«Проведення прийому здійснюється з урахуванням карантинних обмежень і обмежень, пов’язаних із введенням воєнного стану та можливістю забезпечення безпеки під час проведення прийому».
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чубука Г.П.

Міський голова                                                                Олександр ПОЛЯКОВ