Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Щодо недопущення погіршення санітарно – епідемічної ситуації, епідемічних ускладнень пов’язаних з забезпеченням населення питним водопостачанням Автор: ADMIN 165
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році Автор: ADMIN 190
Здоровий спосіб життя Автор: ADMIN 184
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою Автор: ADMIN 181
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива Автор: ADMIN 188
КІР - реальна небезпека! Автор: ADMIN 180
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей! Автор: ADMIN 177
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ Автор: ADMIN 164
Підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство Автор: ADMIN 206