Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Вимоги законодавства щодо провадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССП) операторами ринку на малих потужностях та на харчоблоках ЗОШ і ДНЗ. Автор: ADMIN 239
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ Автор: ADMIN 171
Міфи та реальність про ВІЛ-інфекцію/СНІД Автор: ADMIN 133
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.3972-FUP4 ЩОДО ПРОСТЕЖУВАНОСТІ М’ЯСА МЕХАНІЧНОГО ОБВАЛЮВАННЯ, ЩО ЕКСПОРТУВАЛОСЬ З БЕЛЬГІЇ Автор: ADMIN 150
ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF № 2021.2966 FUP-55 ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОЇ РЕЧОВИНИ – ЕТИЛЕНОКСИДУ В ХАРЧОВІЙ ДОБАВЦІ Автор: ADMIN 120
П А М ‘Я Т К А (витяг з нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами) Автор: ADMIN 185
ЩО ТАКЕ АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ ТА ЯК З НЕЮ БОРОТИСЯ? Автор: ADMIN 257
Наказ Міністерства охорони здоров’я України № 539 від 22.03.2021 року Автор: ADMIN 134
ПИТНА ВОДА – ЗДОРОВЕ ЖИТТЯ! Автор: ADMIN 112