Щодо недопущення погіршення санітарно – епідемічної ситуації, епідемічних ускладнень пов’язаних з забезпеченням населення питним водопостачанням
|
Автор: ADMIN |
208 |
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році
|
Автор: ADMIN |
231 |
Здоровий спосіб життя
|
Автор: ADMIN |
225 |
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою
|
Автор: ADMIN |
228 |
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива
|
Автор: ADMIN |
229 |
КІР - реальна небезпека!
|
Автор: ADMIN |
224 |
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей!
|
Автор: ADMIN |
226 |
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ
|
Автор: ADMIN |
220 |
Підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство
|
Автор: ADMIN |
257 |