Показувати 
Заголовок Автор Перегляди
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році Автор: ADMIN 277
Здоровий спосіб життя Автор: ADMIN 273
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою Автор: ADMIN 279
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива Автор: ADMIN 277
КІР - реальна небезпека! Автор: ADMIN 276
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей! Автор: ADMIN 279
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ Автор: ADMIN 271
Підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство Автор: ADMIN 307
«Раціональне харчування дітей. Нові вимоги» Автор: ADMIN 364