|
Про стан роботи зі зверненнями громадян у сфері безпечності харчових продуктів на потужностях закладів громадського харчування у 2021 році
|
Автор: ADMIN |
277 |
|
Здоровий спосіб життя
|
Автор: ADMIN |
273 |
|
Повідомлення системи RASFF щодо виявлення незадекларованого молочного інгредієнта у темному шоколаді з апельсиновою цедрою
|
Автор: ADMIN |
279 |
|
Повідомлення RASFF № 2021.6457 стосовно виявлення несанкціонованого барвника Sudan Blue II (0,022 мг/кг – ppm), що використовувався для виробництва морозива
|
Автор: ADMIN |
277 |
|
КІР - реальна небезпека!
|
Автор: ADMIN |
276 |
|
До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей!
|
Автор: ADMIN |
279 |
|
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ
|
Автор: ADMIN |
271 |
|
Підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство
|
Автор: ADMIN |
307 |
|
«Раціональне харчування дітей. Нові вимоги»
|
Автор: ADMIN |
364 |