Візьміть дитину в родину

1548225743 02

Друзі, ми шукаємо кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі - осіб, які готові стати опікунами, батьками чи сім'єю для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Наша робота – створити належні умови для дітей, шляхом влаштування їх до сімейних або наближених до них форм на виховання та проживання. До таких форм відносяться:

ПРИЙОМНА СІМ’Я — сім'я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від 1 до 4 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

ДИТЯЧИЙ БУДИНОК СІМЕЙНОГО ТИПУ - окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Держава фінансує та супроводжує утримання й виховання дитини у прийомній сім’ї та дитячому будинку сімейного типу, надає допомогу у створенні належних умов для її розвитку, соціалізації, розв'язанні конфліктних питань.

  • Візьміть дитину в родину

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Новоодеської міської ради» за номером тел. (05167)2-14-94 або за адресою: м. Нова Одеса вул. Центральна, 210, каб.15, щодня з 8:30 до 16:00.