Інформуємо про заходи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

265130694 1215951118892193 2780739736007016705 n
Тривають роботи щодо оцінки подальшої експлуатації житла та проживання в ньому. За підсумками роботи експертної групи буде надано висновок, який дасть змогу визначити напрямок роботи місцевої влади щодо відновлення будинку та виплат компенсацій постраждалим.
?Новоодеською філією АТ "Миколаївобленерго" проведено відновлювальні роботи електромережі, сьогодні надано світло до гаражів.
Щодо виплат за транспортування газу!
?Міською радою підготовлено лист-запит до ПАТ "Миколаївгаз", очікуємо на офіційні роз'яснення, але за попередньою інформацією, з мешканців будинку по вул.Бузька, 47 плата за транспортування газу за грудень місяць нараховуватися не буде, так як було від'єднане газопостачання.
?У міській раді продовжується робота по збору гуманітарної допомоги для постраждалих від вибуху побутового газу. Дякуємо всім, хто долучається.
?Спеціалістами міської ради ведуться роботи з документами для визначення обсягів фінансування подальших ремонтних робіт та розмірів компенсаційних виплат.
?Станом на 8 грудня, на благодійний рахунок надійшло 356 тис.грн. Після проведення відповідних розрахунків, кошти будуть спрямовані на ліквідацію надзвичайної ситуації та допомогу постраждалим.