Висловлюємо велику подяку благодійному фонду «Я Майбутнє України» та всім небайдужим громадян України!

272267638 4756810497707078 4842469186147120796 n
19.12.2021 року у житловому буднику по вул. Сіваченка, 8 в м. Нова Одеса спалахнула пожежа. На момент загорання в будинку знаходилась Козелицька Любов Василівна, 1960 р.н., тяжко хвора (онкологія), яка ймовірно сама й спричинила пожежу. Разом з нею в будинку проживала її донька Ганна, яка являється особою з інвалідністю внаслідок психічного розладу, але на час займання вона знаходилася у своєї сестри Оксани, яка зі своєю родиною (4 синочки) винаймає житло по вул. Мельничній. На жаль, пожежники не встигли врятувати Козелицьку Любов.
Майже за місяць до трагічної події, 10.11.2021 року, працівники КУ «Центр надання соціальних послуг Новоодеської міської ради» відвідували дану родину та пропонували надання соціальної послуги догляд вдома, проте Любов Василівна відмовилась, мотивуючи тим, що отримує належний догляд від доньок. А вже 19.12.2021 року сталась ця непоправима трагедія. Родина, в особі Любов Василівни, в один момент втратила, матір, бабусю та опікуна.
Міською радою було надано матеріальну допомогу в сумі 10,0 тис.грн., продуктові набори, речі першої необхідності та речі, бувші у вжитку. Проте, всі ми розуміємо, що цього вкрай недостатньо. Спеціалісти соціального захисту звертались до благодійних фондів з проханням надати будь-яку допомогу родині, і відгукнувся благодійний фонд «Я Майбутнє України», що знаходиться в м. Чернівці. Вони розмістили на своїй сторінці у Facebook історію родини Козелицьких і небайдужі люди допомогли. Загалом родині було зібрано та перераховано 40,0 тис. грн., а також люди надсилали підгузки, дитяче ліжко, речі, продуктові набори.
Ми висловлюємо велику подяку благодійному фонду «Я Майбутнє України» та всім небайдужим громадян України! Низький Вам уклін!!!!
Міська влада і надалі буде допомагати родині та тримати ситуацію під контролем. Після проведення відновлювальних робіт в будинку ми обов’язково відзвітуємо.
<iframe src="/https://www.facebook.com/plugins/post.php..." width="500" height="665" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>