Серпнева нарада освітян Новоодеської міської ради

photo 2022 09 01 10 40 05

30 серпня 2022 року відбулася серпнева нарада освітян Новоодеської міської ради. У заході взяли участь міський голова Олександр Поляков, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, заступники з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, голови первинних профспілкових комітетів та представники трудових колективів закладів освіти.

       Начальник управління освіти Лариса Ситчик та міський голова Олександр Поляков привітали всіх присутніх з новим 2022-2023 навчальним роком. Олександр Поляков розповів про роботу закладів освіти в умовах воєнного стану та стан фінансування закладів освіти.

       Начальник управління освіти Лариса Ситчик виступила з доповіддю про підсумки роботи і досягнення у галузі освіти у 2021-2022 навчальному році та окреслила основні завдання на новий 2022-2023 навчальний рік.

       Кращі колективи закладів освіти було нагороджено спільними грамотами Новоодеської міської ради та управління освіти Новоодеської міської ради за високий рівень патріотизму, значний внесок у зміцнення обороноздатності країни, організацію якісної та системної роботи з обдарованими дітьми, якісну організацію та проведення національного мультипредметного тесту, за успіхи у підготовці навчального закладу до нового 2022-2023 навчального року в умовах воєнного стану. Спільною грамотою Новоодеської міської ради та управління освіти Новоодеської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість справі та вагомий вклад у розвиток освіти Новоодещини відзначено Аніщенко Л.М., в.о. директора Новоодеського ліцею №2, та Піроженко Т.В, керівника Новоодеського міжшкільного навчального виробничого комбінату. Грамотою управління освіти за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість справі та знагоди ювілейного Дня народження нагороджено Фомінську Н.О., фахівця групи з централізованого обслуговування закладів та установ освіти управління освіти Новоодеської міської ради. Подяками від Новоодеської районної організації профспілки працівників освіти було нагороджено голів та колективи первинних профспілкових організацій.

       Після проведення нагородження відбулася нарада з керівниками закладів освіти, на якій були розглянуті питання функціонування закладів освіти в умовах воєнного стану.

ДОПОВІДЬ на серпневій нараді  2022

photo 2022 09 01 10 40 02

photo 2022 09 01 10 40 04

photo 2022 09 01 10 40 00