29 вересня 2022 року відбулося урочисте нагородження кращих освітян закладів освіти

29 вересня 2022 року відбулося урочисте нагородження кращих освітян закладів освіти та установ Новоодеської міської ради з нагоди Дня працівників освіти. І хоча цього року професійне свято усіх працівників освітньої галузі обпалене війною - освітяни громади гідно тримають свій освітянський фронт, аби наші захисники були впевнені, що позаду міцний та надійний тил. На захід були запрошені: міський голова Олександр Поляков, начальник відділу культури, молоді та спорту Олена Тищенко, ветерани педагогічної праці, педагоги-ювіляри, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, члени трудових колективів закладів освіти та комунальних закладів Новоодеської міської ради, інші почесні гості.


З привітальним словом і побажаннями миру та всього найкращого до присутніх звернувся міський голова Олександр Поляков та провів нагородження ветеранів педагогічної праці, які все своє професійне життя присвятили навчанню та вихованню підростаючого покоління. Цього року це Аніщенко Людмила Миколаївна, керівник Новоодеського ЗЗСО №2, Ворошилова Валентина Павлівна, учитель української мови та літератури Новоодеської гуманітарної гімназії, Даровських Анатолій Олександрович, учитель фізичної культури Новосафронівського ЗЗСО, Дмитренко Тетяна Іванівна, учитель початкових класів Новоодеського ЗЗСО №2, Науменко Таміла Іванівна, учитель початкових класів Новоодеського ЗЗСО №2, Примакіна Марія Йосипівна, учитель хімії Новоодеського ЗЗСО №2, Федорова Тетяна Олександрівна, учитель англійської мови Новоодеського гуманітарної гімназії. Грамотами міського голови за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток освіти нагороджено працівників закладів та установ освіти Новоодеської міської ради.
Начальник управління освіти Лариса Ситчик привітала всіх присутніх з Днем працівників освіти, побажала усіх гараздів та висловила слова вдячності всім працівникам галузі за невтомну працю, натхнення, професіоналізм та незламність духу. Лариса Валеріївна нагородила освітян грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, високий рівень патріотизму, грамотами департаменту освіти і науки за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, високий рівень професіоналізму, грамотами управління освіти за професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти.
На урочистому заході пролунали вітальні слова та побажання здоров’я, добра та миру від голови ветеранської організації працівників освіти Соворовської Людмили Миколаївни.
З вітальним словом до присутніх звернулася член президії Новоодеської районної організації профспілки працівників освіти Іванова Наталія Іванівна, яка відзначила освітян - ювілярів подяками районної організації профспілки працівників освіти за високий професіоналізм, невтомну багаторічну працю, активну життєву позицію.
Слова привітання прозвучали також від начальника відділу культури, молоді та спорту Олени Тищенко, яка нагородила тренерів-викладачів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» грамотами відділу культури, молоді та спорту за значні професійні досягнення, професіоналізм, вірність обраному фаху.
Урочиста церемонія вітання кращих освітян громади була наповнена авторським віршем учня закладу освіти громади, поезією українських поетів, музичними дарунками співочих освітян. Кожен художній твір був пронизаний словами любові до України та вірою в нашу Перемогу!

І синьо- жовтий стяг кругом замайорить,
"Все буде Україна!"- у світі будуть говорить.

photo 2022 09 30 14 22 29


photo 2022 09 30 14 22 28

photo 2022 09 30 15 03 20