ДИВОСВІТ ТАЛАНТІВ НОВООДЕЩИНИ

 
дивосв
Відбулася важлива подія у культурному житті Новоодеської громади. У приміщенні Центру культурних послуг відкрито весняну творчу виставку робіт місцевих майстрів та майстринь декоративно- ужиткового та образотворчого мистецтва «Дивосвіт талантів Новоодещини». 32 талановитих майстри та майстрині із Зарічного, Новосафронівки, Озерного, Димівського, Михайлівки, Троїцького, Підлісного, Дільничого та Нової Одеси представили для огляду 630 своїх виробів. З привітальним словом до народних умільців і відвідувачів виставки звернувся міський голова Олександр Поляков. Зазначив, що новоодеська земля завжди була багата на талановитих людей. Подякував учасникам виставки і працівникам культури, побажав творчої наснаги та продовження гарних творчих традицій.
Начальник відділу культури, молоді та спорту Олена Тищенко привітала з відкриттям творчої виставки. Відмітила, що працівники галузі, аматори сцени та народні майстри гідно тримають нині культурний фронт. Постійно займаються волонтерською роботою.
 
Відвідувачі мали змогу не лише помилуватись різноманітними талановитими творами самодіяльного народного мистецтва, а й деякі з них придбати на згадку, долучитися до благодійної акції збору коштів на підтримку ЗСУ, тим самим зробивши свій внесок у нашу Перемогу. Організатори виставки - відділ культури, молоді та спорту, Центр культурних послуг та Публічна бібліотека подбали, щоб експозиції були цікавими, змістовними, вражаючими і викликали гаму позитивних емоцій у гостей. Гарного настрою присутнім додали номери учасників самодіяльності Катерини Бойчук, Аліни Радашевської, Даринки Шелудченко, Олени Тирон та Олени Тищенко. Берегиня народних обрядів та традицій Олена Тирон провела екскурсію, характеризуючи авторів, напрямки та манери творчості, окремі вироби. Всі учасники відкриття виставки отримали приємні сюрпризи – здобних голубків, символів миру, оновлення та весни. Слова вдячності за оригінальну випічку Інні Браславській.
 
Запрошуємо мешканців і гостей громади відвідати виставку, яка буде працювати до 10 травня п.р. Організаторами виставки приймаються заявки на колективні екскурсії від закладів освіти, трудових колективів та громадських організацій.
343470705 914196249807813 3310477084288226 n
 
В єднанні наша сила.
Наближаємо Перемогу разом!????????????