«Гордість та надія Новоодещини»

351557771 647003200255054 8630019556128352766 n

За підсумками 2022-2023 навчального року відбулося урочисте зібрання «Гордість та надія Новоодещини», на якому було нагороджено грамотами та вручено цінні подарунки кращим учням, педагогічним працівникам та батькам випускників 2023 року Новоодеської територіальної громади. На цьому щорічному, ставшому вже традиційним, заході відзначено учнів, які показали високий рівень знань та стали переможцями інтелектуальних і творчих конкурсів.

Стипендією Новоодеської міської ради, грамотою виконавчого комітету міської ради за особливі успіхи у навчанні, участь у творчих конкурсах та спортивних змаганнях нагороджено:

351496667 1343965263132556 3984291570768726591 n

Блануцу Олександра, учня 9 класу Новоодеського ліцею №2, переможця районних та Всеукраїнських змагань з легкої атлетики. Олександр закінчує навчання в 9 класі з відзнакою.

Данюк Діану, ученицю 11 класу Новоодеського ліцею №4, лідера Гімназійного об’єднання «Крила», переможницю районного конкурсу «Лідер року», активістку волонтерських акцій закладу.

Лященка Михайла, учня 11 класу Новоодеського ліцею №2, переможця обласного (заочного) конкурсу творчих робіт «Я – патріот України» в номінації «Поезія». Михайло закінчує навчання із золотою медаллю.

Макарчук Ангеліну, ученицю 10 класу Новоодеського ліцею №3, відмінницю, творчу особистість, лідера учнівського парламенту республіки «Надія», активну учасницю шкільних та міських заходів.

Овчарука Тимофія, учня 11 класу Новоодеського ліцею №2, активного учасникаінтернет-конкурсів та шкільних заходів. Тимофій закінчує навчання зі срібною медаллю.

Пісковець Ксенію, ученицю 9 класу Новоодеського ліцею №1, переможницю предметних онлайн олімпіад, творчих конкурсів, автора багатьох різножанрових літературних творів. У цьому навчальному році вийшли друком дві її збірки «Чарівний світ моєї уяви» та «Дівчина зі смартфоном». Ксенія закінчує навчання в 9 класі з відзнакою.

Середу Валерію, ученицю 11 класу Новоодеського ліцею №4, творчу особистість, ерудовану, комунікабельну, ініціативну, переможницю Всеукраїнських предметних онлайн - олімпіад, щорічного обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Валерія закінчує навчання із золотою медаллю.

Терещенка Олексія, учня 7 класу Новоодеського ліцею №4, багаторазового переможця обласних, всеукраїнських легкоатлетичних змагань. Олексій у 2023 році посів І місце в чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства, І місце в обласних змаганнях з легкоатлетичного 4-борства та І місце у Всеукраїнських змаганнях «Миколаївська миля-1609».

Форманчука Андрія, учня 11 класу Новоодеського ліцею №1, переможця           І (обласного) етапу конкурсу «Відун» роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», обласного онлайн змагання «Вільні люди». Андрій закінчує навчання із золотою медаллю.

Шершон Софію, ученицю 7 класу Новоодеського ліцею №4, відмінницю, переможницю предметних онлайн олімпіад, творчих конкурсів. Софія посіла   ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Весняний настрій», номінація «Мистецтво слова що звучить».

       Грамотою виконавчого комітету Новоодеської міської ради та цінним подарунком за високі досягнення у навчанні нагороджено:

351529827 644213594253205 7055393901209545745 n

Бастрікова   Владислава, учня 11 класу Новоодеського ліцею №4. Владислав закінчує навчання із золотою медаллю.

Попова Сергія, учня 11 класу Новоодеського ліцею №4. Сергій закінчує навчання зі срібною медаллю.

Цешнатій Ольгу, ученицю 11 класу Новоодеського ліцею №4, переможницю щорічного обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» в номінації «Витинання». Ольга закінчує навчання зі   срібною медаллю.

Шмигирівську Катерину, ученицю 11 класу Новоодеського ліцею №4, учасницю обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (секція «Теологія, релігієзнавство та історії релігії» відділення філософії та суспільствознавства). Катерина закінчує навчання із золотою медаллю.


       Грамотою управління освіти Новоодеської міської ради та цінним подарунком нагороджено учнів, які закінчують навчання в 9 класі з відзнакою:

Васюру Богдана, учня Новоодеського ліцею №1.

Гунішева Ігора, учня Новоодеського ліцею №4.

Мацолу Антона, учня Підлісненської гімназії.

Риженко Марину, ученицю Новоодеського ліцею №4.

Чельцову Олену, ученицю Новоодеського ліцею №4.

Чєрнеуцан Анастасію, ученицю Новоодеського ліцею №4.

       Грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації та цінним подарунком нагороджено:

351946832 1051159015862645 8950655649163095066 n

Варшу Єгора, учня 7 класу Новоодеського ліцею №4 за ІІІ місце в обласному конкурсі «Моя мала Батьківщина» (екологічний напрям) у номінації «Кращий твір» (керівник: Діордіца Яна Вікторівна).

Незнающу Софію, ученицю 7 класу Новоодеського ліцею №4 за І місце в обласному конкурсі «Моя мала Батьківщина» (екологічний напрям) у номінації «Кращий твір» (керівник: Діордіца Яна Вікторівна).

       Грамотою управління освіти Новоодеської міської ради та цінним подарунком за високі результати в інтелектуальних конкурсах нагороджено:

Андрусенко Софію, ученицю 7 класу Новоодеського ліцею №4, за ІІІ місце в обласному конкурсі з інфо-медійної творчості «Пролісок» (керівник: Воробйов Владислав Іванович) та І місце в обласному конкурсі дитячого малюнка «Як я захищатиму батьківщину», номінація «Графіка».

Верцюх Анну, ученицю 10-а класу Новоодеського ліцею №4 за ІІІ місце в обласному етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (секція «Українська література» відділення мовознавства) (керівник: Третякова Лариса Петрівна).

Кондрацького Ігора, учня 6-Б класу Новоодеського ліцею №3 за І місце в обласному конкурсі з інфо-медійної творчості «Пролісок» (керівник: Салтановська Наталя Василівна).

Мартинюка Владислава, учня 9-Б класу Новоодеського ліцею №1 за І місце в обласному фестивалі «Моя STEM-ідея», номінація «Механічні вироби»

(керівник: Марчак Володимир Омелянович).

Михальченко Вероніку, ученицю 3-А класу Новоодеського ліцею №1 за ІІ місце в обласному конкурсі з інфо-медійної творчості «Пролісок» (керівник:Чернігова Тетяна Георгіївна).

Руденко Софію, ученицю 5 класу Новоодеського ліцею №4 за ІІІ місце в обласному конкурсі з інфо-медійної творчості «Пролісок» (керівник: Воробйов Владислав Іванович).

         Грамотою управління освіти Новоодеської міської ради та цінним подарунком за високі результати в творчих конкурсах нагороджено:

Лященка Кирила та Шутову Яніну учнів 8 та 9 класів Троїцької гімназії, за особливі досягнення у Міжнародному конкурсі «Мій рідний край», номінація «Краєзнавче дослідження» (керівники: Іванова Наталія Іванівна, Мазалова Оксана Віталіївна).

       Грамотою управління освіти Новоодеської міської ради та цінним подарунком нагороджено:

352195757 776271887555722 3490940583745683078 n

Драгомарецьку Крістіну, ученицю 8-Б класу Новоодеського ліцею №2 за ІІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «В’язання спицями, гачком» (керівник: Каращук Тетяна Миколаївна).

Журавель Катерину, вихованку гуртка «Бісероплетіння» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за І місце в номінації «Бісероплетіння та вишивка бісером» (керівник: Юзефова Інна Олександрівна).

Загвойську Вероніку, вихованку гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за ІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «Народна лялька» (керівник: Гайдт-Загвойська Ірина Валеріївна)

Кравчук Тетяну, вихованку гуртка «Моделювання, конструювання та дизайн одягу» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за І місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «М’яка іграшка» (керівник: Стоянова Ірина Григорівна)

Мороз Анну, ученицю 7 класу Новоодеського ліцею №4 за І місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «Народна лялька» (керівник: Крайнюк Алла Володимирівна)

Радутну Єву, вихованку гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за ІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «Народна лялька» (керівник: Гайдт-Загвойська Ірина Валеріївна)

Сауляк Єву, ученицю 6 класу Новоодеського ліцею № 2 Новоодеської міської ради, за ІІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «Валяння вовною» (керівник: Каращук Тетяна Миколаївна)

Тицького Андрія, учня 10 класу Новоодеського ліцею №4 за ІІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «Інші техніки виконання» (керівник: Крайнюк Алла Володимирівна)

Ухабіну Євгенію, ученицю 11 класу Новоодеського ліцею № 2 за ІІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «В’язання спицями, гачком» (керівник: Домніна Надія Степанівна)

Строгуш Діану та Кісіль Кіру, вихованок гуртка «Креативного рукоділля» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за І місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «М’яка іграшка» (керівник: Журавель Наталія Ярославівна)

Донченко Сніжанну, Шарт Валентину, Яркову Анну та Броварь Ольгу, вихованок гуртка «Моделювання, конструювання та дизайн одягу» Новоодеського Центру дитячої та юнацької творчості за ІІІ місце у щорічному обласному конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «М’яка іграшка» (керівник Стоянова Ірина Григорівна).

       Грамотою управління освіти та цінним подарунком за високі досягнення у фізкультурно-патріотичних заходах і спортивних змаганнях нагороджено:

Команду учнів Новоодеського ліцею №1 за І місце в обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів «Козацький гарт»; за І місце в змаганнях з топографії та основ орієнтування серед гуртківців військово-патріотичного напряму та ІІ місце з тактичної підготовки; за І місце в обласних онлайн - змаганнях «Вільні люди» (керівник: Андреєв Валерій Анатолійович).

352160670 6150934498360016 6334181093256466105 n

Рій «Бузькі силовики» імені А. Новицького Новоодеського ліцею № 1 за І місце з тактичної підготовки і ІІІ місце в обласних онлайн - змаганнях з топографії та основ орієнтування серед гуртківців військово-патріотичного напряму (керівник: Андрєєв Валерій Анатолійович).

       Грамотою   управління освіти Новоодеської міської ради за високий професіоналізм, творчість, результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю  нагороджено:

351598696 792410852264408 6387283084076409794 n

Андреєва Валерія Анатолійовича, учителя фізичної культури Новоодеського ліцею №1

Воробйова Владислава Івановича, учителя інформатики Новоодеського ліцею №4

Гайдт-Загвойську Ірину Валеріївну, керівника гуртка центру дитячої та юнацької творчості

Діордіцу Яну Вікторівну, учителя хімії Новоодеського ліцею №4

Домніну Надію Степанівну, керівника учнівського колективуНовоодеського ліцею №2

Іванову Наталію Іванівну, учителя історії Троїцької гімназії

Журавель Наталю Ярославівну, керівника гуртка центру дитячої та юнацької творчості

Каращук Тетяну Миколаївну, учителя трудового навчання Новоодеського ліцею №2

Крайнюк Аллу Володимирівну, учителя трудового навчання Новоодеського ліцею №4

Мазалову Оксану Віталіївну, асистента учителя Троїцької гімназії

Марчака Володимира Омеляновича, учителя трудового навчання Новоодеського ліцею №1

Мороз Тетяну Романівну, учителя зарубіжної літератури Новоодеського ліцею №2

Салтановську Наталю Василівну, учителя інформатики Новоодеського ліцею №3

Стоянову Ірину Григорівну, керівника гуртка центру дитячої та юнацької творчості

Третякову Ларису Петрівну, учителя української мови та літератури Новоодеського ліцею №4

Чернігову Тетяну Георгіївну, учителя інформатики Новоодеського ліцею №1

Юзефову Інну Олександрівну, керівника гуртка центру дитячої та юнацької творчості

Учителі отримають також премії управління освіти за організацію ефективної роботи з обдарованими учнями.


Подяку управління освіти Новоодеської міської ради оголошено батькам випускників - стипендіатів та медалістів:

352221574 262752526413926 7601498881048707886 n

Бастрікову Сергію Володимировичу та Оксані Олександрівні

Данюку Олександру Миколайовичу та Таїсії Сергіївні

Лященку Тарасу Володимировичу та Лідії Володимирівні

Овчаруку Володимиру Івановичу та Наталії Володимирівні

Притулі Павлу Юрійовичу та Вірі Миколаївні

Середі Сергію Вікторовичу та Наталії Олегівні

Форманчуку Сергію Володимировичу та Яні Юріївні

Цешнатію Сергію Володимировичу та Світлані Іванівні

Шмигирівському Сергію Миколайовичу та Вікторії Володимирівні.

        Нагороди, які отримано під час зібрання «Гордість та надія Новоодещини» – показник знань нашої молоді, уваги та піклування батьків, роботи педагогів та загалом усієї освітянської галузі Новоодеської міської громади.