УСПІШНО ТРИМАЮТЬ МИСТЕЦЬКИЙ СТРІЙ

11

ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ у теплому родинному колі зібрав працівників Центру культурних послуг, Публічної бібліотеки, Дитячої музичної школи та аматорів з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Щиро привітав працівників галузі "Культура" Новоодеської громади міський голова Олександр Поляков, який сердечно подякував за сумлінну творчу працю, волонтерську діяльність, організацію та проведення благодійних заходів.

Зворушливі слова вдячності адресувала працівникам культури, аматорам та майстрам народного мистецтва начальник профільного відділу Олена Тищенко. Вона відмітила успішну участь творчих колективів та окремих виконавців у всеукраїнських та обласних творчих конкурсах, зазначила, що протягом року на благодійних заходах було зібрано близько 140 тис.грн на підтримку наших захисників. Подякувала міській владі за виділення коштів на придбання нових книжок українською мовою для бібліотечних закладів.

Душевні вітання лунали від заступника міського голови Світлани Злої, директорів КДЮСШ Олега Данелюка та ЦДЮТ Інни Юзефової. З вдячністю за плідну співпрацю з людьми поважного віку виступили голова ветеранської організації Людмила Журавель та куратор Університету третього віку Лариса Довгань.

Присутні вшанували пам'ять загиблих героїв, а також колишніх працівників культури Новоодещини, які відійшли у вічність.
Кращі працівники та учасники художньої самодіяльності закладів культури були нагороджені грамотами Миколаївської РВА, Новоодеської міської ради, дипломами ОЦНТ, грамотами та подяками відділу культури молоді та спорту.

Гарний настрій учасникам урочистостей забезпечували чарівні ведучі Марія Колесник та Тимур Годунов, гурт "Рух", гумористичні виступи творчих дуетів Олени Тирон та Інни Івлієвої, Лілії Михайлової та Лариси Табакар, задушевні пісні у виконанні Наталії Зажиєвої, Сергія Попова, Світлани Доліновської, Анни Волох, Олександра Кондратова, Анни Мартинової, фольклорної групи ЦКП, соло на трубі Руслана Якушкіна, український танок Аліни Радашевської, а також тематичні відеоматеріали та відеошаржі.

Нехай у вашім серці
Завжди творчість ллється,
Нехай вам довго
і мирно живеться!

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!