XХІІ сесія 8 скликання 9 грудня 2022 року

Результати поіменного голосування

ПРОТОКОЛ №22

1. Програма відшкодування різниці в тарифах комунальному підприємству "Новоодеський міський водоканал" на житлово-комунальні послуги для населення на 2023 рік


2. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік


3. Міська програма розвитку фізичної культури і спорту Новоодещини на 2021-2022 роки


4. Про внесення змін до бюджету Новоодеської міської територіальної громади на 2022 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7


5. Про бюджет Новоодеської міської територіальної громади на 2023 рік

Додаток 1

Додаток 3

Додаток 5

Додаток 7


6. Про реорганізацію комунальної організації (установи, закладу) Озерненський заклад дошкільної освіти Новоодеської міської ради шляхом приєднання до комунальної організації (установи, закладу) Озерненська гімназія Новоодеської міської ради


7. Про припинення діяльності комунальної організації (установи, закладу) Криворізька гімназія Новоодеської міської ради Миколаївської області шляхом ліквідації


8. Про припинення діяльності Новоодеського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Новоодеської міської ради Миколаївської області шляхом ліквідації


9. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Нова Одеса

Додаток 1

Додаток 2


10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Балан Р.І.


11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Пшенициній О. І.


12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рибакову Я.Я.


13. Про поновлення договору оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину України Кікі В.М.


14. Про поновлення фермерському господарству «Друца А.М.» договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (21,9262 га ріллі

15. Про поновлення фермерському господарству «Друца А.М.» договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (6,4415 га ріллі)

16. Про поновлення фермерському господарству «Друца А.М.» договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (13,6461 га ріллі)


17. Про поновлення фермерському господарству «Друца А.М.» договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (43,1923 га ріллі)

18. Про надання дозволу ТОВ «АКВОПРОМ ЮГ» на укладення договору  оренди водного об’єкта


19. Про надання дозволу СРВК «ГОЛУБА НИВА» на укладення договору оренди водного об’єкта


20. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам в оренду для обслуговування будівель торгівлі по вул. Центральній, 60А, м Нова Одеса.